Welke vloeren zijn er anno 2017 trendy? Ontdek snel de vele mogelijkheden van moderne vloeren in je woning.

Gepoleist beton

moderne vloeren

Gepoleist beton is al een tijdje erg in trek. Beton is glad en effen, al kun je er ook decoratieve effecten mee verkrijgen. Bovendien is beton – een gebruiksvriendelijk materiaal – makkelijk te combineren met allerlei materialen, zoals hout. Een vloer in gepoleist beton is echt een blikvanger in je interieur.

Houten vloeren

Parket is altijd al erg gegeerd geweest. Vandaag wordt het meer dan ooit gekocht. Met hout heb je dan ook een waaier aan mogelijkheden: brede planken, een verweerde look, grijs getint hout, …

Wat ook helemaal ‘in’ is, is witgeschilderd hout. Dat oogt zowel chic als authentiek. De lichte kleur bezorgt je interieur bovendien een serene aanblik.

Gres

Vloeren in steengoed of gres hebben een ongekende duurzaamheid en zijn dus ideaal voor veelbelopen ruimtes zoals je inkomhal. Dit materiaal bestaat ook in een betonimitatielook. Ook in 2017 blijft die heel populair.

Een andere optie is een vinylvloer met een betonlook. Ideaal om met een kleiner budget toch een industrieel effect te verkrijgen.

Één vloer, twee stijlen

moderne vloeren

Veel mensen willen parket in hun woonkamer, maar wat gekozen in de keuken waar de kans op vlekken maken en morsen groter is? Kies voor twee stijlen ineen: langs een kant leg je parket en langs de andere kant tegels van dezelfde grootte en vorm. Een perfecte symbiose!

Zelfklevende tegels voor je moderne vloeren

Wil je het extra makkelijk? Kies dan voor zelfklevende tegels. Die bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Je hebt de keuze uit aparte tegels met een lijmlaagje of rollen met meerdere tegeltjes.