Is er iets leuker dan behangpapier uitkiezen? Jazeker! Wist je dat je je behangpapier ook zelf kunt ontwerpen? Je hoeft er zelfs helemaal geen handige harry of professionele designer voor te zijn. Pimp je muren naar hartenlust met deze leuke behang-ideeën!

Een nieuwe huid voor je muur

behangpapier personaliseren

Adorado

Behangpapierfabrikant ZNAK liet zich inspireren door de dierenwereld en kwam op de proppen met dit übercoole concept. Net zoals slangen vervellen om hun huid te vernieuwen, kun je stukjes uit het behang trekken om je muur een totaal nieuwe look te geven. Wie zei dat behang verwijderen nooit leuk kan zijn?

Je mooiste foto’s in de schijnwerpers

In plaats van bestaand behangpapier te personaliseren, kun je ook gewoon je eigen fotobehang maken. Kies je leukste familiefoto’s uit en plak ze allemaal tegen elkaar op de muur. Vakantiefoto’s, portretten van de kinderen, foto’s van familiefeestjes die je nooit meer wil vergeten … Smeer ze aan de achterkant in met behangerslijm, en klaar is kees!

Oma’s behangpapier personaliseren

Het heeft wel iets, ouderwets behang. Maar als je net een huis hebt gekocht, wil je er natuurlijk graag je eigen stempel op de muren drukken. En dus zal oma’s behangpapier moeten wijken. Vind je het echt zonde om dat gezellige bloemetjesbehang van de muren te schrapen? Laat dan gewoon een stukje hangen! Met een mooie lijst eromheen behoud je het nostalgische gevoel en ziet je interieur er toch fris en modern uit.

Een kamer met uitzicht op …

behangpapier personaliseren

Masculin

Is je woonkamer, slaapkamer, … letterlijk uitzichtloos, maar laat je budget geen nieuw raam toe? Goed nieuws: tegenwoordig kun je je foto’s gewoon laten afdrukken op behangpapier! Zo kun je elke dag kijken naar die mooie zonsondergang waar je op vakantie van genoot. Of wat dacht je van een trompe-l’oeil zoals die hierboven?